Inloggning

Power Toys Raceway

Skriv ut!

Power Toys Raceway

PT Raceway start

Power Toys Raceway återuppstår!
Under Q2 2016 kommer Power Toys att bygga en ny större butik på samma våningsplan där Power Toys Raceway tidigare låg. I samband med butiken kommer även ett aktivitetsområde med bana för radiostyrda eldrivna bilar och möjlighet att flyga mindre eldrivna modeller att finnas.

För mer information se vår hemsida och våra sidor på facebook._________________________________________________________________________

Power Toys Raceway är tillsvidare stängd!

Den grupp som tidigare varit ansvariga för Power Toys Raceway har valt att gå vidare till en annan lokal! Tyvärr innebär detta att det inte längre finns någon inomhusbana för Radiostyrd Racing i Linköping.

Vi tittar nu på olika lösningar för att öppna banan igen så snart som möjligt. Är du intresserad att vara med och bygga upp en ny bana får du gärna meddela oss detta genom att maila namn och kontaktuppgift till info@powertoys.se.

Mer information kommer att publiceras i våra nyhetsbrev och på vår hemsida www.powertoys.se._________________________________________________________________________

Power Toys Raceway är en av Sveriges största permanenta inomhusbanor för radiostyrd racing.

Håll pekaren på menyn "Power Toys Raceway" så får du mer information om öppettider, bilder på banan, mm!

 Film från Team Associated Xmas Challenge 1-2 december 2012.

 


Film från Team Associated Xmas Challenge som kördes 3-4 December 2011.

Din kundvagn

Inga artiklar i kundvagnen
 

 

Senaste nyheter


Topplistan


Utgående


Ny modeller